QiGong

 

 

QiHai Akupunkturklinikken v/Rikki Thomsen

Akupunktør, sygeplejerske og QiGong instruktør

 

Strand QiGong:

Sikke en fantastiske Sommer! Hold nu op hvor har vi været heldige og hvor har det været skønt at kunne træne på Stranden.

Vi starter helt sikkert igen næste år - hvis du ikke allerede står på min mailiste,så send mig en mail og jeg skal sørge for, at du får besked, inden vi starter op igen.

HAPPY Qi!

Rikki.

 

Mobil : 23 96 92 96

 

QiGong er utroligt nemt at lære og man kan så at sige hjælpe sig selv og styrke sin akupunkurbehandling hos mig, hvis man også laver QiGong. Det er hjælp til selv-hjælp! ( Men du behøver selvfølgelig IKKE at gå til akupunktur , for at kunne deltage i mine QiGongkurser!)

 

Akupunktur og QiGong kommer nemlig fra samme systemt: Traditionel Kinesisk Medicin. ( Tcm) Tcm er læren om ubalancernes opståen, om Yin og Yang , om hvordan vores Qi, (som kan oversættes til Energi) cirkulerer rundt i kroppen - og hvorfor den måske ikke gør det! Og både akupunktur og QiGong løser op for blokeringer, der kan give smerter, både fysisk og psykisk.

 

Jeg underviser i QiGong hos FOF i Brøndby, Greve og Roskilde i vinterhalvåret

KLIK HER FOR INFO BRØNDBY og Her for info Greve.

Og HER for INFO ROSKILDE.

Du er meget velkommen til at dukke op og få en prøve time uden betaling. Ring til mig inden du kommer, så aftaler vi nærmere.

 

Har du lyst til tre dage med QiGong, meditation og ferie, så er der mulighed for at tage med på sommerretreat på Møn.

Klik HER og læs mere!