QiGong


         

QiHai Akupunkturklinikken

 ved Rikki Thomsen

Akupunktør, sygeplejerske og QiGong instruktør

 

 

  

KURSET ER FYLDT OP!

Bliv forårs-klar med QiGong !

LØRDAG DEN 13. APRIL KL. 10-16

Klosterengen 137  Roskilde

 

På dette forårskursus vil vi have fokus på at (gen)opbygge og styrke vores Vital energi.

I kinesisk medicin taler vi om, at Livs energien bor mellem nyrerne , i et område som hedder Mingmen.  Mingmen indeholder både den Qi/energi, som vi er født med, også kaldet ”før-fødsels Qién ” og den Qi, som vi opsamler gennem Livet ( efterfødsels-Qi´en)

Efterhånden som årene går, forbruger vi af den Qi, vi havde med fra starten. Det er helt naturligt. Men også stress, smerter, sygdom forbruger meget Qi.

Og hvordan kan så skaffe os ny Qi? Jo, det gør vi på flere måder, nemlig gennem den gode mad, vi spiser, den rene luft, vi indånder og ikke mindst ved af træne QiGong.

Alle kan deltage i kurset, også selvom du ikke har lavet QiGong før.

Yderligere info KLIK HER.

Strand QiGong:

Sikke en fantastiske Sommer! Hold nu op hvor har vi været heldige og hvor har det været skønt at kunne træne på Stranden.

Vi starter helt sikkert igen næste år - hvis du ikke allerede står på min mailiste,så send mig en mail og jeg skal sørge for, at du får besked, inden vi starter op igen.

HAPPY Qi!

  Rikki.


Mobil : 23 96 92 96 


QiGong er utroligt nemt at lære og man kan så at sige hjælpe sig selv og styrke sin akupunkurbehandling hos mig, hvis man også laver QiGong. Det er hjælp til selv-hjælp!  ( Men du behøver selvfølgelig IKKE at gå til akupunktur , for at kunne  deltage i mine QiGongkurser!)


Akupunktur og QiGong kommer nemlig fra samme systemt: Traditionel Kinesisk Medicin. ( Tcm) Tcm er læren om ubalancernes opståen, om Yin og Yang , om hvordan vores Qi, (som kan oversættes til Energi) cirkulerer rundt i kroppen - og hvorfor den måske ikke gør det! Og både akupunktur og QiGong løser op for blokeringer, der kan give smerter, både fysisk og psykisk.


Jeg underviser i QiGong hos FOF i Brøndby i vinterhalvåret:

KLIK HER FOR INFO BRØNDBY 


Du er meget velkommen til at dukke op og få en prøve time uden betaling. Ring til mig inden du kommer, så aftaler vi nærmere.