Om Rikki Thomsen

Den danske Gruppe i Kina

med Prof. Qiao Wenlei.

I min fritid maler jeg. Du kan nogle af mine malerier HER:

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1992. I 2004 blev jeg uddannet akupunktør ved Institut for Klassisk Akupunktur og Uddannelse.


Efter i gennem mange år at have trænet QiGong med forskellige lærere, tog jeg uddannelse som QiGong instruktør, - det var i 2013.


I dag underviser jeg om vinteren på Fof-hold i Brøndby, på Sommer QiGong på Møn og på Brøndby Strand,  samt flere andre steder.


De senere år har jeg været meget inspireret af QiGong Mester Robert Peng, som har gæstet Danmnark mange gange

( Læs om Robert Peng HER) . 

Robert Pengs QiGong passer godt til mig, i det der QiGong for både krop og Sjæl.


I min undervisning lægger jeg vægt på, at deltagerne forhåbentlig oplever RO og efterhånden også får en fornemmelse af deres egen Qi. 


I mine mange år med Akupunkturklinik, var det specielt mødet med Professor Qiao Wenlei fra Nanjing University of China, som gjorde indtryk: 

 

Jeg var på 3 ugers efteruddannelse i 2005 på Nanjing University of Chinese Medicin;

Tre fantastiske uger med daglige forelæsninger af de bedste kinesiske professorer samt klinisk praktik på universitetshospitaler og private klinikker.

I  november 2011 var jeg igen i Kina på et rigtigt godt og lærerigt kursus.

 

Alt i alt er det gennem årene blevet til rigtig mange kurser med Qiao Wenlei.

Læs mere om Rikki i Kina: KLIK


Qiao Wenlei besøgte mig i  2008, 2010 og igen i 2012, hvor hun behandlede mine klienterne. Jeg var, så at sige, i praktik hos mig selv, hvilket var meget lærerigt.


Som årene er gået, er jeg blevet mere og mere optaget af QiGong, som netop min vej. Ikke kun privat , men også som underviser.


HAPPY Qi,

Rikki