NYT kursus : Få mere Qi - Energi i dit Liv

         

QiHai Akupunkturklinikken

 ved Rikki Thomsen

Akupunktør, sygeplejerske og QiGong instruktør

 

 

 

 KURSET ER FYLDT OP! 

Bliv forårs-klar med QiGong !

LØRDAG DEN 13. APRIL KL.10-16

 

På dette forårskursus vil vi have fokus på at (gen)opbygge/styrke vores Vital energi.

I kinesisk medicin taler vi om, at Livs energien bor mellem nyrerne , i et område som hedder Mingmen.  Mingmen indeholder både den Qi/energi, som vi er født med, også kaldet ”før-fødsels Qién ” og den Qi, som vi opsamler gennem Livet ( efterfødsels-Qi´en)

Efterhånden som årene går, forbruger vi af den Qi, vi havde med fra starten. Det er helt naturligt. Men også stress, smerter, sygdom forbruger meget Qi.

Og hvordan kan så skaffe os ny Qi? Jo, det gør vi på flere måder, nemlig gennem den gode mad, vi spiser, den rene luft, vi indånder og ikke mindst ved af træne QiGong.

Alle kan deltage i kurset, også selvom du ikke har lavet QiGong før.

 

Sted: Klosterengen 137 A i Roskilde. 

Max 8 deltagere.

 

TILMELDING: KLIK HER:

 

Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at åbne op for at få mere Qi ind i dit Liv. Ved hjælp af QiGong-øvelser, meditation og akupressur, vil du lære din egen Qi af kende – til gavn for både dig selv og andre.

 

Kurset jeg tilbyder her, er med både teori og praktik. Ud over QiGongtræning og meditation, vil Du komme til at lære forskellige akupressurpunkter at kende – og at sætte dem sammen i afbalancerende mønstre.

 

Måden vi arbejder med mønstrene på, er ved at holde på, masserer eller trykke ganske blidt fx på et punkt på hånden, hvorefter vi gør det samme på et punkt på benet. Og så kombineres punkterne ved at vi holder på begge i et stykke tid.

 

Der findes mange forskellige mønstre. Udrensning, Qi-opbygning, Afspænding og Qi-Harmonisering er nogle af dem.

 

Alle kan deltage.

Pris : 980,-

 

 

Mail: rikkithomsen@gmail.com

Mobil: 23 96 92 96