NYT kursus : Få mere Qi - Energi i dit Liv

QiHai Akupunkturklinikken v/Rikki Thomsen

Akupunktør, sygeplejerske og QiGong instruktør

 

Julegaven til DIG SELV:

Efter nogle dejlige, men måske hektiske juledage, trænger du garanteret til at bliver fyldt op igen. Giv dig selv en hel dag, hvor du slukker mobilen og får roen og overskuddet tilbage.

Lørdag den 29.december 2018 kl. 10 til 16.

 

 

Få mere Qi/Energi i dit Liv - og hjælp andre til mere balance i Krop og Sind.

Sted: Klosterengen 137 A i Roskilde.

Max 8 deltagere.

 

Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at åbne op for at få mere Qi ind i dit Liv. Ved hjælp af QiGong-øvelser, meditation og akupressur, vil du lære din egen Qi af kende – til gavn for både dig selv og andre.

 

Der er mange fordele ved at bruge teknikkerne fra kurset i din hverdag. Du vil blandt andet kunne opleve, at du styrker dit immunforsvar og dermed blive bedre i stand til at klare eventuelle virusangreb.

 

Mange af QiGong-øvelser styrker Nyre - Qi´en og dermed hele kroppens energi. Øvelserne detoxer kroppen, genoprette Qi-balancen og giver mere ro i både krop og sjæl, så du kan fokusere på det, der er det vigtige i netop dit liv.

 

Kurset jeg tilbyder her, er med både teori og praktik. Ud over QiGongtræning og meditation, vil Du komme til at lære forskellige akupressurpunkter at kende – og at sætte dem sammen i afbalancerende mønstre.

 

Måden vi arbejder med mønstrene på, er ved at holde på, masserer eller trykke ganske blidt fx på et punkt på hånden, hvorefter vi gør det samme på et punkt på benet. Og så kombineres punkterne ved at vi holder på begge i et stykke tid.

 

Der findes mange forskellige mønstre. Udrensning, Qi-opbygning, Afspænding og Qi-Harmonisering er nogle af dem. På dette kursus vil vi koncentrerer os om Udrensning- mønsteret. ( Det har jo lige været jul...)

Alle kan deltage.

Pris : 980,-

 

Hurtigt tilmelding tilrådes, da der kun er 5 ud af 8 pldaser tilbage.

TILMELDING: KLIK HER.

Mail: rikkithomsen@gmail.com

Mobil: 23 96 92 96