NYT kursus : Få mere Qi - Energi i dit Liv

QiHai Akupunkturklinikken v/Rikki Thomsen

Akupunktør, sygeplejerske og QiGong instruktør

 

Helt nyt kursus : Søndag den 25.november 2018 kl. 10 til 16.

 

Få mere Qi/Energi i dit Liv - og hjælp andre til mere balance i Krop og Sind.

Sted: Klosterengen 137 A i Roskilde.

Max 8 deltagere.

 

Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at åbne op for at få mere Qi ind i dit Liv. Ved hjælp af QiGong-øvelser, meditation og akupressur, vil du lære din egen Qi af kende – til gavn for både dig selv og andre.

 

Der er mange fordele ved at bruge teknikkerne fra kurset i din hverdag. Du vil blandt andet kunne opleve, at du styrker dit immunforsvar og dermed blive bedre i stand til at klare eventuelle virusangreb.

 

Mange af QiGong-øvelser styrker Nyre - Qi´en og dermed hele kroppens energi. Øvelserne detoxer kroppen, genoprette Qi-balancen og giver mere ro i både krop og sjæl, så du kan fokusere på det, der er det vigtige i netop dit liv.

 

Kurset jeg tilbyder her, er med både teori og praktik. Ud over QiGongtræning og meditation, vil Du komme til at lære forskellige akupressurpunkter at kende – og at sætte dem sammen i afbalancerende mønstre.

 

Måden vi arbejder med mønstrene på, er ved at holde på, masserer eller trykke ganske blidt fx på et punkt på hånden, hvorefter vi gør det samme på et punkt på benet. Og så kombineres punkterne ved at vi holder på begge i et stykke tid.

 

Der findes mange forskellige mønstre. Udrensning, Qi-opbygning, Afspænding og Qi-Harmonisering er de første, vi vil arbejde med på dette kursus.

Alle kan deltage.

Pris : 980,-

 

Hurtigt tilmelding tilrådes, da der kun er 8 pladser.

TILMELDING: KLIK HER.

Mail: rikkithomsen@gmail.com

Mobil: 23 96 92 96