QiHai Akupunkturklinikken

         

QiHai Akupunkturklinikken

 ved Rikki Thomsen

Akupunktør, sygeplejerske og QiGong instruktør

 

 

Derfor skal du vælge QiHai Akupunkturklinikken og Rikki Thomsen:


"Når du vælger at få akupunktur hos mig, vælger du samtidig en akupunktør, der arbejder med ”hele Dig!. Jeg ser mennesker som unikke, med hver vores talenter og muligheder i livet – og alle mine klienter behandles derfor individuelt.


Et forløb hos mig starter  altid med, at jeg stille en hel masse spørgsmål. Nogle af dem kan virke underlige i forhold til det problem, som du er kommet til behandling for, men grunden er, at man i Kinesisk Medicin IKKE tale om sygdomme, men om ubalancer. F. eks er menstruations smerter ikke bare smerter i underlivet, men kan opfattes som Blod Stase, stagneret Qi, fugt- varme  eller kulde-fugt eller en kombination af dem alle sammen.

Derefter skal jeg se din tunge og det er derfor vigtigt, at du ikke har børstet tænder, spist eller drukket ½ time inden du kommer.  Jeg skal også mærke din puls, jeg kigger på dine farver i ansigtet og  hårfarven og forsøger i det hele taget  at få et så bredt indtryk af dig, som muligt.

Alle disse data samler jeg til en kinesisk diagnose og ud fra den, beslutter jeg, hvilken behandling, der vil være den bedste for dig.

 

Jeg bruger sterile nåle, når jeg giver akupunktur. Og hvis du f. eks kommer med smerter i nakke eller ryg, kan massage og cupping indgå i behandlingen..

 

Det er en god ide at få de første 3 -4  behandlinger i løbet af 14 dage. Nogle klienter oplever forbedringer allerede efter en behandling. Det er nu mere normalt, at der går de der 3 -4 gange, før man kan forvente en bedring. Enkelte oplever at gamle smerter eller følelser pludselig dukker op igen; det er kun godt, så er de på vej ud af kroppen. Der er ganske få, der ingenting mærker; så tager vi en snak og finder ud af, om der er noget, vi har overset eller om akupunktur ganske enkelt ikke er den rette behandlingsform.  Så kan jeg evt. komme med forslag til andre behandlingsformer.

 

Et forløb på 6 til 10 behandlinger over de første måneder er normalt. Men efter som behandlingen er meget individuel, er det svært at sætte tid og antal gange på.  Mange fortsætter med at modtage akupunktur en gang om måneden som vedligeholdelse , efter at den egentlige behandling er stoppet."